Рубрики
Без рубрики

StarlaTcw IveyMoffe BettyBojo Ukraina drakt Reta ForrestWi

Med Andrea Pirlo nyinstallert som hovedtrener for Torino-gigantene, følte Raiola at Ibrahimovic og Ronaldo kunne vært streikekombinasjonen for å ta Juventus til europeisk ære.
Men det ser ut til at Ibrahimovic var i ferd med å ta tak før han forpliktet seg til et år til med Milan, gitt Raiola sier at hans klient kunne ha gått til mestere Juventus.
Det ble england drakt kunngjort i slutten av august at Ibrahimovic ville bli hos Milan, der han hadde hatt en sterk innflytelse i en halvsesong. Juventus ‘gjorde en feil’ ved å avvise sjansen til å tyskland drakt parre Zlatan Ibrahimovic med Cristiano Ronaldo, ifølge agent Mino Raiola. .
Tillit til systemet, som nesten alt innen fotball, vil være basert på klubbens kommende resultater. Med fire nederlag i LaLiga, og en Barça som endte opp som en knusing i kamper som Clásico-nederlaget mot Real Madrid, Alavés borte eller Cádiz sist lørdag er alt fremdeles i tvil. Tapene har fått noen spillere og fans til å sette spørsmålstegn ved dagens system implementert av den tidligere Barcelona-spilleren. .
Koeman har opprettholdt flere ganger gjennom hele sesongen at systemet ikke er omsettelig, og selv om han i andre faser av trenerkarrieren har brukt andre systemer, for eksempel med Nederland, spilte han med en midtbane tre av De Jong, De Roon og Wijnaldum , han har holdt ord og Barça har ikke flyttet seg fra systemet. wales drakt Det har imidlertid vært spill, som mot Juventus i Torino, hvor Barça i utgangspunktet spilte en 4-4-2 med Pedri og Dembélé som okkuperte sentrale posisjoner og Lionel Messi og Antoine Griezmann i angrep..

ZellaLaff Kroatien trøje BrookeTao

BrittneyM kjøpe fotballdrakter TandyAwud

RaeFyshya Köp Kalkon fotbollströja JohnnyBur

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *